Om oss (SE)

Om oss

Vi som driver Camp Wellness är Mikael och Cecilia Dahlström.

Tillsammans har vi behandlat människor i snart 40 år och bedrivit två skolor där vi vidareutbildar kiropraktorer, naprapater, massörer, läkare, sjukgymnaster och så vidare. 

Bland våra "elever" finns bland annat Everton, Manchester City och Engelska Rugbylandslaget.

Mikael (leg kiropraktor) har varit talare och suttit i diverse paneler vid Hälsomässor i England under många år och håller webinarier åt ThinkTree Hub i England, som sänds live över hela världen.

Mikael har dessutom skrivit en rad artiklar om smärta och läkning samt en bok som heter "Ditt Framtida Jag".


Under åren har vi tillsammans arbetat upp en gedigen kunskap om hur människan fungerar, vad som driver oss, hur viktiga våra tankar är, hur läkning fungerar och så vidare.


Vi är väl medvetna att vi inte är legitimerade psykologer men det är också därför som vi kan driva dessa kurser från ett helt annat perspektiv. Om du heller vill gå Psykolog- och/eller medicinvägen då är våra kurser/veckor inte för dig.


Vi erbjuder massvis mer diverse tekniker och förståelse som Psykologerna inte kan erbjuda, då deras händer är bakbundna av Socialstyrelsen. De bestämmer vad de (psykologerna) får göra/rekommendera och vad de inte får göra/rekommendera. Vi har inte dessa restriktioner, därför kan vi erbjuda ett helhetstänk som de inte varken kan eller har. 


Till exempel så kommer vi använda oss av öronakupunktur, kinesiologi, balansera hjärnans olika delar, diverse tillskott som de inte får rekommendera och så vidare. 


För att du ska få en större förståelse för vad vi gör och hur effektiv vår metod är, besök en av våra skolsidor: www.qinopraktik.se eller den på engelska; www.qinopractic.com


Vi kan med gott samvete säga att dessa veckor och synsätt kan du inte få någon annanstans än här, då vi skräddarsytt en behandlingsstrategi, tekniker och upplägg som är ett direkt resultat av 40 års erfarenhet och 15 års undervisning av professionella terapeuter/läkare.


Den behandlingsgren Mikael grundat heter QINOpraktik och är en kombination av väster- och österländsk medicin och filosofi, eller en kombination av kinesiologi och kiropraktik, men denna specialella form som vi bedriver här skiljer sig ändå på många punkter. 

Mikael grundade själva tekniken och filosofin, men under åren har vi tillsammans utvecklat den och många grenar utifrån QINOpraktiken som grund.


QINOpraktik är även denna gång grunden som vi står på, men våra egen-utbildade NPF terapeuter (Neuro-Psychiatric Function Therapist), vilka har en ännu mer specifik utbildning för just denna grupp personer och deras besvär. 

Notera att en NPF-Terapeut inte nödvändigtvis måste vara QINOpraktikterapeut också.


När ni väl kommer hem igen och har frågat: "Vad ska vi göra nu då?" så kommer vi ha utbildat NPF-terapeuter som ni därefter vänder er till, dessutom kommer vi i framtiden erbjuda speciella resor bara för våra "kunder/klienter" - Uppföljningsläger.

Läs Mikaels CV här (på Engelska)

Läs Cecilias CV här (på Engelska)


Dr Mike and Cecilia Dahlström

Camp Wellness

Your holistic alternative


Familjeorienterade veckolånga Camps i underbara Marbellaområdet 

Family oriented, week long Camps in wonderful Marbella area. 

+46 707 - 99 66 36
+ 44 20 8638 8411 


Vi finns bara ett samtal bort.
We are only a short conversation away


info@campwellness.se 

© Copyright. All Rights Reserved.